Obiective

Descoperă obiectivele noastre fundamentale care ne motivează și ne ghidează către excelență.

 

Tehnologie și Inovație

Avem ca obiectiv principal retehnologizarea activităților, investind în echipamente și tehnologii moderne pentru a ne menține în pas cu avansul rapid al industriei. În plus, ne propunem să devenim lider pe piața europeană în domeniul minitehnicii liniare

Reputație și Satisfacția Clienților

Urmărim consolidarea reputației pe piețele interne și externe prin livrarea de produse și servicii de înaltă calitate. Obiectivul nostru este satisfacția deplină a clienților, oferind soluții personalizate și răspunzând nevoilor și așteptărilor acestora.

Extinderea Capacităților de Producție

Pentru a face față cererii în creștere și pentru a ne consolida poziția pe piață, ne propunem să extindem capacitățile de producție. Prin investiții în noi facilități și tehnologii, vom putea crește volumul de producție, livrând în timp util produsele solicitate de clienți.

Responsabilitate Socială și Protecția Mediului

Acordăm o mare importanță responsabilității sociale și protecției mediului. Ne angajăm să reducem consumul de resurse și să combatem poluarea, având grijă de mediul înconjurător în timpul procesului de producție. Prin practici responsabile, IAMU contribuie la crearea unui viitor durabil.

Sănătate, Siguranță și Management Integrat

Ne dorim să oferim un mediu de lucru sigur și sănătos, luând măsuri pentru prevenirea accidentelor și îmbolnăvirilor la locul de muncă. De asemenea, menținem un Sistem de Management Integrat certificat, asigurând calitatea, sănătatea și siguranța în activitățile noastre.

Îmbunătățirea Calității și Analiza Reclamațiilor

Prin utilizarea metodelor și tehnicilor de îmbunătățire a calității, precum FMEA, Kaizen, Masa Calității, ne concentrăm pe identificarea și eliminarea neconformităților. Analiza reclamațiilor și implementarea măsurilor corective corespunzătoare contribuie la asigurarea unor standarde înalte de calitate.